RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Авдіївка знову знеструмлена

Місто Авдіївка Донецької області і ще одинадцять населених пунктів Ясинуватського району знеструмлено, що сталося, швидше за все, в результаті обстрілу з боку бойовиків. Про це повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Сталося пошкодження високовольтної ліній електропередач 110 кВ «Макіївська 1 – АКХЗ № 2», внаслідок чого припинено електропостачання до міста Авдіївка (близько 22 тис. населення), а також до 11 населених пунктів Ясинуватського району (3145 чол.)", - йдеться в повідомленні.

УДСНС додали, що централізоване водопостачання в Авдіївці здійснюється самопливом, а теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів).

"Планується залучити генераторні установки Головного управління ДСНС України у Донецькій області для забезпечення електроенергією об’єктів соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення", - підсумували рятувальники.

Нагадаємо, вчора, 13 березня, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив про оголошення в районі Авдіївки режиму "тиші" для початку робіт з відновлення енергопостачання міста.