RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Жебрівський вказав на небезпечну зміну тактики РФ на Донбасі

Російська Федерація взяла курс на руйнування інфраструктури Донбасу. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі "5 каналу".

"Те, що відбулися значні обстріли, і Росія змінила тактику, в тому числі на руйнування інфраструктури, - це правда", - сказав Жебрівський, коментуючи загострення військового конфлікту на Донбасі.

Крім того, за словами чиновника, Росія також змінила стратегію на сході України. Йдеться про перетворення окремих регіонів Донецької та Луганської областей в аналог Придністров'я.

"Тактика Росії була спрямована на те, щоб легалізувати вибори і "впарити" курячого полковника Захарченко і сторожа Плотницького у вигляді так званих політиків. Коли стало зрозуміло, що це не вдасться, були надії на великого друга Трампа. Зараз, на мій погляд, Росія намагається грати в Придністровський сценарій, у "заморожування" тимчасово окупованих територій ", - сказав Жебрівський.

Нагадаємо, сьогодні, 17 березня, ватажок терористичної організації "ЛНР" Ігор Плотницький заявив про намір провести "референдум" про приєднання до Росії.