RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Бойовики обстріляли житлові будинки в Авдіївці та Мар'їнці: опубліковано фото

Російсько-окупаційні війська обстріляли житлові квартали Авдіївки Донецької області. Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

В результаті обстрілу, який почався о 17 годині, пошкоджено два приватних будинки в старій частині міста - на вул. Лермонтова.

"У будинку 64 під час обстрілу знаходився 87-річний місцевий житель. Снаряд потрапив в дах, пробив стелю і вибухнув в одній з кімнат. Пенсіонер в цей час знаходився якраз у сусідній кімнаті і дивом уцілів", - йдеться в повідомленні. Співробітники поліції, які оперативно прибули на місце події, евакуювали пенсіонера.

Ще один снаряд потрапив і в будинок №56. Постраждалих немає.

Крім того, бойовики "ДНР" вночі обстрілювали Мар'їнку Донецької області. В результаті обстрілу пошкоджено будинки на вулицях Героїв Чорнобиля, Ювілейній, а також Лермонтова у сусідній Красногорівці.

"Три будинки зазнали значних руйнувань. Пошкоджено вікна, дахи та сільськогосподарські будівлі. По вулиці Лермонтова в Красногорівці зруйнований гараж місцевого жителя", - говориться у повідомленні.

Правоохоронці постійно патрулюють вулиці міста і виявляють нові руйнування будинків, де ніхто не мешкає. Вживаються заходи для попередження мародерства.

У поліції також зазначили, що якщо днем тихо, то вночі бойовики "не залишають людей в спокої і один за другим завдають удари".

Всі виявлені факти кваліфіковані за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше у мережі опублікували відео наслідків обстрілу житлового сектору Авдіївки.