RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Бойовики ДНР потішили курйозним переслідуванням місії ОБСЕ у День перемоги

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ розповіли про спробу бойовиків терористичного угрупування ДНР повісити на їх автомобіль георгіївську стрічку.

Як повідомляє місія в щоденному звіті, в Донецьку напередодні 9 травня пізно ввечері патруль спостерігачів з двох машин переслідувало цивільне авто з 4 чоловіками і однією жінкою у формі військового типу, передають "Новости Донбасса".

Повідомляється, що спочатку патрулю ОБСЄ бойовики перегородили шлях на дорозі. Представники місії спробували кілька разів звернути на сусідні вулиці, але їй заважали це зробити, продовжуючи переслідувати.

"Двічі, коли патруль зупинявся на світлофорах водій машини наближався до патрулю і намагався повісити георгіївську стрічку на машину СММ. Через приблизно 20 хвилин цивільна машина поїхала", - йдеться у звіті.

Як раніше повідомляв "Апостроф", постійний представник США в Організації Об'єднаних Націй (ООН) Саманта Пауер заявила, що проросійські бойовики на Донбасі полюють на представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.