RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Напад на поліцейського в Харкові: журналіст повідомив важливу деталь

Стало відомо, що люди, які вчинили напад на співробітника патрульної поліції в Харкові, були звільнені.

Про це пише журналіст Павло Федосенко на своїй сторінці в Facebook.

"Зізнатися, я в а**е. В понеділок увечері поліція зупиняє такого собі Жору на машині, яка проходить по орієнтуванню. Той викликає проплачену "патріотичну" гопоту, починається заміс, одного з патрульних на камеру гасять, він їде на лікарню з ретроградною амнезією. Чотирьох затримують офіційно (того, хто бив, серед них немає), ще шістьох — неофіційно (ще б, адже взяли їх на площі Свободи, 8, де розташований офіс Білецького). А вже на ранок усi на волі", — пише журналіст.

"Як ніби нічого і не було. Прес-служба УВС нічого не коментує. Інцидент вичерпаний. Готовий забитися на пляшку віскі, що через півроку ми дізнаємося про те, що когось одного підвели під условку — це максимум. А то й просто закриють справу.

Так от: **ею я не від розгулу "патріотичної молоді" — їм вже давно дали зрозуміти, що можна по беззаконню. Гірше інше: поліція чи не перший раз показала, як розставлені пріоритети. Ніякої корпоративної етики. Ніякого "зуб за зуб". Ніякого "справи честі", — обурюється Федосенко.

"Будучи членом однієї з "недоторканних" організацій, можна **здити всіх — навіть ментів. Тепер це знають і одні, і інші. А отже — далі буде тільки веселіше", — прогнозує журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео з моментом нападу на співробітника патрульної поліції в Харкові, в результаті якого він отримав рвану рану потилиці.