RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Порошенка показали відео з "Буком", який нібито збив МН17

Група "Інформаційні війська України", створена при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця, поділилася новим відео з зенітно-ракетним комплексом "Бук", за допомогою якого імовірно був збитий на Донбасі малайзійський авіалайнер Boeing рейсом МН17.

Запис з ЗРК "Бук" з бортовим номером "332" знайшов користувач Twitter з ніком "boggled", за твердженням якого відео було знято в Курську на навчаннях.

"Крім того, у одного з користувачів "ВКонтакте", який служив у 2011 році в 53-й зенітно-ракетній бригаді ППО, яка базується в Курську і про яку раніше писали Bellingcat, досі "висить" фото ЗРК БУК з бортовим номером "332", - зазначили на сторінці "Інформвійск" у Facebook.

Раніше журналіст Антон Павлушко розповів про зняте 17 липня 2014 року на реєстратор відео з "Буком", який відвозять через Макіївку.

Як повідомляв "Апостроф", експертно-журналістська група Bellingcat, яка займається розслідуваннями військової тематики за відкритими джерелами, встановила номер зенітного ракетного комплексу "Бук", яким у липні 2014 року на Донбасі був збитий літак Boeing 777.