RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Порошенка повідомили про НП з водою в окупованому Луганську

Окупований Луганськ і ще ряд міст залишилися без водопостачання внаслідок аварії на магістральному водогоні насосна станція "Петровська" – "Луганськ".

Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що аварія сталася на дюкері, який пролягає по дну річки Сіверський Донець в Станично-Луганському районі на лінії розмежування.

Необхідно підкреслити, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ інформує про відмову в допуску працівникам водопостачальних підприємств з боку бойовиків, які контролюють протилежну сторону річки Сіверський Донець.

"Для ремонту потрібно перейти на записний дюкер, який також проходить по дну річки. Ремонтним бригадам для робіт потрібен доступ до берегової лінії по обидва боки річки. Один берег контролюють українські війська, а інший – терористи. На жаль, погодження на ремонт від незаконних збройних формувань українська сторона так досі і не отримала", – зазначив голова Луганської ОВЦА Юрій Гарбуз.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Луганську закрилося заклад швидкого харчування "Бургер", яке було недавно відкрито в будівлі колишнього McDonald's.