RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Розвідка нагадала воїнам Путіна на Донбасі один сумний інцидент

У Головному управлінні розвідки (ГУР) Міністерства оборони України нагадали російським військовослужбовцям, які воюють на Донбасі, про наслідки, до яких може призвести участь у бойових діях.

Про це розповіли в прес-службі відомства, повідомляючи про переміщення з Алчевська до Веселої Гори підрозділу зі складу 46 окремої бригади оперативного призначення (Грозний, Чечня, комплектується переважно чеченцями) Федеральної служби військ Національної гвардії РФ.

"Головне управління розвідки МО України, на прикладі військовослужбовця внутрішніх військ РФ ЕТІЄВА Ілєса Куварієвича (ЭТИЕВ Илес Кувариевич), нагадує про наслідки для особового складу Федеральної служби військ нацгвардії РФ (колишні внутрішні війська) участі у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України. Ілєс ЕТІЄВ отримав мінно-вибухове поранення 16 січня 2015 р., але, незважаючи на своєчасну операцію у Військовому клінічному шпиталі (Ростова-на-Дону) та тривале лікування у Клініці військово-польової хірургії Військово-медичної академії ім.Кірова (Санкт-Петербург), зараз знов потребує госпіталізації та чергового хірургічного втручання", - зазначили в розвідці.

Як повідомляв "Апостроф", українська розвідка дізналася про вивезення з окупованого Донбасу в Росію великого числа тіл російських військовослужбовців, які прибули для війни в рядах бойовиків.