RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Під Києвом поліція влаштувала переслідування зі стріляниною за підлітками: опубліковано фото

У місті Бровари в ніч на 23 травня поліція затримала трьох підлітків, які влаштували перегони на великій швидкості, при цьому один з пасажирів їхав на даху автомобіля.

На вимогу правоохоронців вони не зупинилися і намагалися втекти, передає прес-служба ГУ Нацполіції в Київській області.

"Екіпаж поліцейських під час патрулювання вулицями міста Бровари помітив автівку "Шкода", що рухалась на великій швидкості, на даху якої лежало тіло. Поліцейські посигналили, і той, хто знаходився верхи, швидко заліз у салон через вікно. А водій іномарки тільки пришвидшив рух уже в зворотному напрямку. Патрульні поліцейські одразу викликали підмогу і почали переслідування автомобіля. Невдовзі трьом екіпажам вдалося заблокувати рух "Шкоді". У цей час водій вискочив з автівки і почав тікати, а пасажир сів за кермо і, намагаючись продовжити рух, здійснив наїзд на правоохоронця. Для зупинки автотранспорту працівники поліції застосували табельну вогнепальну зброю. Утікач загальмував тільки тоді, коли кулі влучили в колесо", - розповіли в поліції.

У результаті були затримані троє неповнолітніх: один 14-річний та двоє 15-річних.

Виявилося, що наймолодший взяв машину у свого батька без дозволу та здобував навички керування авто разом зі своїми друзями.

Під час наїзду поліцейський отримав перелом лівої гомілки і наразі перебуває в лікарні. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Україні вибухнув скандал навколо інциденту, коли київські поліцейські застрелили 17-річного пасажира автомобіля BMW, який вони переслідували.