RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Турчинов висловився про напад на його дружину

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов прокоментував збройний напад на його дружину Анну Турчинову, який було скоєно в Києві.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Слава Богу, що моя дружина і її колега, яка була поруч з нею, не постраждали. Хочу подякувати охоронця, завдяки професійним діям якого була врятована людське життя, а також співробітників Національної поліції України, які оперативно прибули на місце злочину і затримали нападника", — зазначив Турчинов.

"Терористи не можуть здолати нас у бою і тому намагаються підступно зводити рахунки з беззахисними жінками. Але їм не вдасться залякати ні мене, ні мою сім'ю", — підкреслив глава РНБО.

Нагадаємо, сьогодні у другій половині дня глава МВС Арсен Аваков розповів про збройний напад на дружину Турчинова. За словами міністра, нападник на Ганну Турчинову — житель Донецької області, він був озброєний ножем.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії викликала хвилю обурення і злості заява секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова про те, що Україна відчуває дефіцит летального зброї для ефективної протидії російської агресії.