RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Розвідка розповіла, як сили АТО знищили групу російських військових

Українська розвідка оприлюднила відомості про знищення силами АТО групи російських військовослужбовців під окупованим Донецьком.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

"Зафіксовані чергові втрати військовослужбовців 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. 24-25 травня в морг Донецької обласної клінічної лікарні ім. Калініна доставлено сім загиблих, Донецької клінічної лікарні №6 – дев'ять поранених російських військовослужбовців, а в Донецьку клінічну лікарню №14 – сім поранених військових, які намагалися атакувати підрозділи АТО на Донецькому напрямку", - інформують у ГУР.

"25 травня були поранені троє військовослужбовців 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка); 24 травня внаслідок неузгоджених дій з передовими позиціями 2 мотострілецького батальйону 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) один з військовослужбовців загинув, а другий отримав поранення. Військові намагалися здійснити вихід у тил силам АТО у складі диверсійно-розвідувальної групи", - додають у розвідці.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в ГУР нагадали російським військовослужбовцям, які воюють на Донбасі, про наслідки, до яких може призвести участь у бойових діях.