RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В ефірі росТБ побили українського політолога: опубліковано відео

Український сепаратист Юрій Кот, який втік до Росії, а під час Революції Гідності був ведучим на сцені "Антимайдану" в Києві, побив на ток-шоу в ефірі одного з центральних російських телеканалів українського політолога, директора Центру досліджень суспільних процесів "Експерт" В'ячеслава Ковтуна.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube.

Кіт розповідав на передачі про свойго 17-річного сина, який живе в Україні та, за його словами, сповідує радикальну ідеологію. На це Ковтун заявив: "Ми дізнаємося, що це за син". Кіт розцінив ці слова як погрозу і кілька разів ударив Ковтуна по обличчю.

Політолог розповів, що вже написав заяву в поліцію.

"Я вже подав заяву. Це ж передача, а не кулачний поєдинок", - сказав він, зазначивши, що дії Кота "підпадають під статтю кримінального кодексу", і виправдовувати його дії нема чим.

Нагадаємо, у 2013 році актор, телеведучий, у минулому — голос каналу "Інтер" і ведучий програми "Любов з першого погляду" Юрій Кот був побитий в Києві. Шоумена просто біля будинку підстеріг невідомий. Після нападу Юрій Кот заявив, що йому почали погрожувати після того, як він провів концерт на підтримку Януковича. Незабаром Кіт утік у Росію.

Як повідомляв "Апостроф", польський журналіст Якуб Корейба в ефірі одного з російських телеканалів дав жорстку відсіч російським пропагандистам з приводу війни на Донбасі.

За матеріалами "Говорит Москва"