RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Бої на Донбасі: журналіст розповів про жорсткі обстріли ЗСУ

У зоні активних бойових дій бойовики ось вже 5 день ведуть потужний обстріл позицій Збройних сил України (ЗСУ) з великокаліберної зброї.

Про це повідомив відомий волонтер, координатор проекту "СтопТеррор" і громадський діяч Семен Кабакаєв на своїй сторінці в Facebook.

"5 день на лінії зіткнення йдуть жорстокі обстріл позицій ВСУ. На даному етапі, бойовики відкрили вогонь з Донецьких районів, Яковлівка, Мінеральне, Спартак, працюють з 120мм мінометів. Вогонь ведеться безпосередньо з Ясинуватої та Макіївки. У хід йде будь-яке озброєння, 120, 80, гранатомети, великокаліберне стрілкове", - пише Кабакаєв.

"Бойовики активізували всі свої сили в напрямку Авдіївки. Мінські домовленості нехтуються, хочу закликати ОБСЄ почати фіксувати порушення", - додає волонтер.

Раніше в мережі з'явилася фотографія з показовою реакцією співробітників ОБСЄ, які на власному досвіді зіткнулися з обстрілом на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше офіцер Сергій Місюра розповів про незвичайний обстріл, який стався на окупованому Донбасі біля Миколаївки Донецької області.