RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Авакова показали фото з місця масової різанини у Львові

У Львові співробітники патрульної служби затримали 16 осіб за підозрою в участі в масовій бійці із застосуванням холодної зброї.

Про це повідомляють на сторінці поліції Львова в Facebook.

Інцидент трапився 29 травня на вулиці Комарова близько 01:40. Згідно з переданими з місця події орієнтуванням, патрульні розшукували приблизно 12-15 чоловік віком близько 20 років, один з яких був у червоній футболці.

При опитуванні свідків з'ясувалося, що разом зі зловмисниками була дівчина на милицях.

Під час перевірки території патрульні помітили двох підозрілих молодиків, рушили за ними до під'їзду і піднялися в квартиру.

Фото: facebook.com/lvivpolice

"У квартирі на третьому поверсі знаходилося 16 чоловік, які повідомили, що орендували її на два дні, щоб відсвяткувати день народження дівчини. Як з'ясувалося, дівчина на милицях. В квартирі також був і хлопець у червоній футболці. На місце викликали слідчих. Свідки впізнали підозрюваних. На балконі в квартирі знайшли кастет, ніж і телефон, можливо той, що зник у потерпілого. Серед підозрюваних було кілька неповнолітніх. Затримали всіх, оскільки невідомо, хто поранив госпіталізованих. Затриманих відвезли в наркодиспансер на експертизу. Далі справою займається слідство", - повідомляють в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", 9 травня журналісти опублікували відео масової сутички між радикально налаштованими активістами і поліцією через спробу знесення пам'ятника комуністичному письменникові Степану Тудору на площі Маланюка у Львові.