RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі ажіотаж через нову заяву націоналістів з приводу гей-параду у Києві

У мережі бурхливо відреагували на обіцянку представників Організації українських націоналістів (ОУН) влаштувати "криваву кашу" на гей-параді, який повинен відбутися 12 червня у Києві.

Про це повідомив спікер "Правого сектора" Артем Скоропадський на своїй сторінці в Facebook.

"Наші колеги з руху ОУН, яке очолює Микола Коханивський, виступили з жорстким заявением з приводу гей-параду в Києві. Якщо коротко, то 12 червня в Києві буде кривава каша. У організаторів ходи ще є час відмовитися від його проведення", - Скоропадський написав і опублікував заяву прес-служби ОУН з цього приводу.

"Господь відвертається від грішників, мужеложниковв, лесбіянок, скотоложниковв. А сьогодні нас змушують погодитися з маршами і фестивалями ЛГБТ, а значить увійти в число грішників і тих, хто їх покриває. Ні, ми не будемо спокійно дивитися, як країну, за яку ми віддавали свою кров на численних фронтах, підлими методами гібридної війни руйнують з тилу в мирній столиці", - обурюються в ОУН.

"Кого будуть рівняти на цьому шабаші? Аморальних виродків, блазнів, дегенератів і людей, які мають честь і гідність, повагу, любов до ближнього, фронтовиків, які віддали своє життя і здоров'я, захищаючи мир і спокій країни? Батальйон ОУН не дасть змішати українців з гумусом, ми не допустимо підміни понять, коли людське низість і збочення називають боротьбою за свободу в Україні, а справжній борців за свободу і мир забувають і садять у тюрми. Ми закликаємо вийти 12 червня та підтримати нашу позицію, не дати содомитской зарази поширитися по вулицях Києва і всієї України. Пам'ятайте, що і бездіяльність і людинодогоджання також є гріхами!", - звертаються з закликом до українців націоналісти.

Однак в мережі заява ОУН викликала, загалом, негативну реакцію.

Як повідомляв "Апостроф", 19 березня в Україні спалахнув гучний скандал навколо проведення Фестивалю рівності, ініційованого ЛГБТ-активістами, в одному з готелів Львова.