RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У мережі зловтішаються через відео з диким нальотом "Беркута" на клуб у Севастополі

У мережі зловтішаються з приводу жорстокого нальоту бійців спецпідрозділу "Беркут" та невідомих осіб у цивільному одязі на нічний клуб Butterfly в окупованому Севастополі в ніч з 20 на 21 травня.

Про подробиці інциденту розповіла власник закладу Аліна Самсонова, передає "Кримінформ".

За її словами, до клубу після півночі увірвалося три десятки бійців у масках, спецодязі і бронежилетах, зробили кілька черг у стелю з автоматичної зброї та уклали понад сотню відвідувачів обличчям у підлогу.

"На початку першої ночі з п'ятниці на суботу до нас увірвалася група осіб – близько 30 осіб у спецформі і масках, з автоматами, на спині було написано "Беркут". Вони відкрили стрілянину з вогнепальної автоматичної зброї, причому абсолютно незрозуміло, з якої причини", – повідомила вона.

За словами Самсонової, на момент обшуку в залі перебувало до 150 відвідувачів. "Усіх співробітників і відвідувачів поклали на підлогу обличчям униз, застосувавши фізичну силу, кричали матом, погрожували тощо. Потім з'явилися слідчий і не менше 30 людей з червоними розпізнавальними стрічками на руках – якась група людей, котрі здійснювали незрозумілі нам дії, ймовірно, з огляду приміщень", – пояснила власниця закладу.

Проте в користувачів Twitter жорстокий напад на нічний клуб в анексованому місті не викликав співчуття.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилося відео незвичайної бійки двох чоловіків в окупованому Севастополі на 9 травня.