RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Мережі потішила спроба пограбування головного розвідника Путіна

В ніч на 27 травня, в Росії спробували пограбувати будинок начальника Головного розвідувального управління (ГРУ) Генштабу Ігоря Коробова.

Про це повідомляє "МК", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Як стало відомо виданню, вночі 27 травня до 59-річного генерал-лейтенанта Коробову звернулися охоронці котеджного селища. Вони заявили, що в будинку начальника ГРУ спрацювала сигналізація. Коробов відразу ж повідомив про подію в поліцію.

За даними ЗМІ, поліцейські, оглянувши місце події, виявили біля вікна напівпорожню пачку сигарет марки "Парламент", а на самому вікні — сліди злому. Але в дім в результаті злочинець не потрапив. Переглянувши камери спостереження і опитавши сусідів, поліцейські стали шукати злодіїв серед робітників, зайнятих в селищі, і через кілька днів затримали п'ятьох виходців з Молдови, які, можливо, мають відношення до невдалої крадіжки.

Невдале пограбування будинку Коробова висміяли в коментарях до публікації про інцидент на сторінці відомого російського журналіста Олега Кашина в соцмережі Facebook.

"Дивовижний час. Дивовижний. Всі знають, хто керує ГРУ. Ім'я знають. Прізвище. Де живе", "А чи не замахнутися нам на Вільяма, мать його Шекспіра", - жартують в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", Ігор Коробов став начальником ГРУ Генштабу Збройних сил Росії на початку лютого замість померлого Ігоря Сергуна.