RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

З'явилися останні фото рятувальників, загиблих на сміттєзвалищі в Грибовичах

В інтернеті опублікували останні фото рятувальників, загиблих під багатотонним обвалом сміття на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом 30 травня.

Про це пише Комсомольская правда в Украине.

Сміттєва лавина накрила трьох співробітників ДСНС — 32-річного Андрія Вненкевича, 29-річного Юрія Рудого і 27-річного Богдана Юнко. Їх тіла знайшли до вечора наступного дня. Під обвалом також міг опинитися львівський еколог, співробітник комунального підприємства — його не знайшли досі, хоч з дня трагедії минув майже тиждень. У неділю, 5 червня, пошуки припинили через загрозу повторного обвалу — вранці відвели техніку та особовий склад, вдень загроза лавини зберігалася.

Профспілкова організація ДСНС у Львівській області опублікувала останні фото загиблих рятувальників. Знімки були зроблені на телефон 27-річного Богдана Юнко за годину до трагедії. У той час рятувальники закінчували гасити острівці полум'я на Грибовицькому сміттєзвалищі. Андрій Вненкевич зателефонував своєму другові незадовго до обвалу і зазначив, що вже через годину-півтора буде вдома.

Фото ДСНС у Львівській області

Як повідомляв "Апостроф", Великогрибовицка сільська рада ухвалила рішення про повне закриття найбільшого сміттєзвалища в Грибовичах, де стався трагічний обвал.

Родичі загиблого на пожежі на найбільшому сміттєзвалищі Львівської області у Грибовичах співробітника надзвичайної служби Андрія Вненкевича вигнали мера Львова Андрія Садового, який 1 червня приїхав в їх квартиру, де відбувалося прощання з покійним.