RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З'явилося фото величезної колони військової техніки бойовиків на Донбасі

У мережі опублікували фотографію величезної колони військової техніки, яка проїхала під окупованим бойовиками Луганськом.

Фотографію опублікувала у своєму "ЖЖ" російський волонтер Дуня.

"Сьогодні повинні були їхати до Горлівки. До останнього думали, що зможемо потрапити. Завідувач хоспісом подзвонив і сказав, що дорога через Єнакієве та Дебальцеве регулярно вся обстрілюється. Періодично різні проїзди до міста закривають, і не вгадаєш. У ЛНР у цілому тихо, хоча вчора, коли ми поверталися з Первомайська, натрапили на величезну колону техніки. Величезну. Люди навіть вибігали на дорогу дивитися", - пише волонтер.

"За повідомленнями френдів у мережах, сьогодні закрили блокпости в ДНР - всю ніч були сильні обстріли. Приїхало багато ОБСЕшників, яких у народі давно прозвали "ойвсешники". Також розповідають, що обстріляли блок-пост у станиці Луганській. Взагалі рух нездоровий присутній. Хоча це "щось" висить вже понад рік, але саме зараз якесь дивне відчуття...", - ділиться передчуттям Дуня.

"Для тих, хто в танку, - "які до біса російські війська? Це техніка ополчення"!!!! За деякими БМП сиділи хлопці в козацьких папахах", - додає вона.

Як повідомляв "Апостроф", у населеному пункті Горлівка Донецької області українська аеророзвідка зафіксувала скупчення військової техніки бойовиків недалеко від шкіл та інфраструктурних об'єктів.

Також в інтернеті показали відео, на якому показана колона військової техніки бойовиків ДНР, що рухається в окупованій частині Донецької області.