RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Соцмережі вразив обурливий інцидент на одному з пляжів Криму

Журналістка Ірина Коротич поділилася історією про те, як окупаційна влада Криму забруднила мазутом пляж у місті Алупка.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Нам пишуть з Криму. Жив собі чувак в Алупці, мав готельчик. Прийшли до нього спеціальні люди, попросили готельчик звільнити. Чувак обурився і відмовився будь-що "звільняти", але проти лому немає прийому - спеціальні люди натиснули куди треба, і чувак постав перед фактом, що договір оренди скасовано, рішення адміністрації скасовано, загалом було ваше - стало російське, з речами на вихід. Чувак обурився ще більше і подав до суду, захист майнових прав, те-се. Наступного дня на пляжі готелю було розлито вісім тонн мазуту, власника готелю - під кримінальну справу. Чувак у шоці, каже, що ніякого мазуту в нього немає і не було ніколи. А йому слідчі посміхаються нахабно і пояснюють - та був у вас мазут, був, зізнайтеся, ви це навмисне зробили, щоб пляж, який вже "не ваш", зіпсувати. На нари, дорогий товаришу", - написала журналістка.

"У всій цій історії мене вбивають ось ці вісім тонн мазуту. Вісім тонн. Спаскуджений пляж, спаскуджене море, непоправна шкода... А все тому, що треба було готельчик віджати", - зазначила Коротич.

Її запис набрав більше ста репостів і десятки коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", латвійський учений Сергій Талк поділився враженнями про те, як він відвідав у цьому році окупований Росією Крим.