RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В Одесі кинули гранату в поліцейських: опубліковані фото і відео

В Одесі двоє громадян напали на бійців батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області, кинувши у них гранату.

Про подробиці інциденту повідомляють у прес-центрі управління.

"Автопатруль осназовців з позивним "Ягуар", рухаючись по території Овідіопольського району, звернув увагу на двох невідомих громадян, які, помітивши патрульний автомобіль, стали вести себе підозріло — прискорили хід і намагалися зникнути з поля зору поліцейських. Старший наряду вирішив перевірити громадян. Під'їхавши до чоловіків, співробітники поліції вийшли з автомобіля і почали зближуватися з ними, проте один з чоловіків, зробивши крок назад, дістав з кишені предмет, схожий на гранату, і спробував кинути його в бік співробітників поліції. Поліцейські миттєво зреагували і скрутили "гранатометника", - інформують у прес-центрі.

Фото: Думська

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група Овідіопольського відділу поліції. Співробітники експертної служби встановили, що предмет, вилучений у зловмисників, є гранатою Ф-1 без вибухівки. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України", - додають в поліції.

Відео: ГУ НП Одеської області

Як повідомляв "Апостроф", в жовтні минулого року невідомі кинули гранату у двір будинку колишнього депутата від "Партії регіонів" Сергія Ківалова в Одесі.