RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Скандал навколо кримінальника в комісії з атестації української поліції: стало відомо про результат

Кримінального авторитета Ігоря Фадєєва, відомого на прізвисько "Москва", виключили з комісії з атестації керівництва поліції Житомирської області.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"9 червня новий начальник Головного управління Національної поліції у Житомирській області полковник поліції В'ячеслав Печененко прийняв рішення про виключення громадянина Фадєєва зі складу атестаційних комісій у зв'язку з виявленими обставинами та з метою недопущення дискредитації процесу переатестації поліцейських регіону", - інформують у поліції.

У поліції пояснили потрапляння Фадєєва до складу комісії тим, що на момент подання кандидатів до складу атестаційних комісій попереднім керівництвом обласного ГУ НП в облікових базах правоохоронних органів відомостей про його притягнення до кримінальної відповідальності не було.

"Враховуючи суспільний резонанс навколо цієї ситуації та щоб уникнути підстав для компрометації висновків атестаційних комісій, рішенням начальника ГУ ПП у Житомирській області громадянин Фадєєв виключений з їхнього складу", - резюмували в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", вчора український волонтер і колишній член атестаційної комісії Роман Синіцин розповів подробиці про кримінальне минуле Фадєєва, чим викликав у мережі великий ажіотаж.