RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Теракти в Казахстані: з'явилися відео спецоперації з перестрілкою

В Актобе (Казахстан) знищили групу з п'яти екстремістів, яких розшукували після недільних терактів.

Про це повідомляє російське інформаційне агентство "Інтерфакс" з посиланням на Комітет національної безпеки Казахстану.

"Антитерористичний центр республіки Казахстан інформує про нейтралізацію силами Актюбінського обласного оперативного штабу з боротьби з тероризмом групи злочинців, яких розшукували", - заявили у відомстві.

Нижче публікуємо відеозаписи спецоперації із затримання терористів в Актобе:

Зазначається, що терористи перебували в квартирі на вул. Некрасова. Підрозділи казахстанського спецназу оточили житловий будинок, евакуювали місцевих жителів і блокували квартиру з екстремістами.

"У ході переговорів терористи відмовилися добровільно здатися і відкрили вогонь. Подальші спроби схилити їх до здачі зброї результатів не дали. Проведеним силами спецназу штурмом чотири терористи, що перебували у квартирі, знищені", - повідомили в Комітеті національної безпеки Казахстану.

Зазначається, що на перехресті вулиць М’ясоєдова та Аринова спільник терористів обстріляв з гладкоствольної зброї співробітників поліції і був ліквідований вогнем.

Внаслідок перестрілки двоє співробітників правоохоронних органів отримали легкі поранення. Жертви і постраждалі серед мирних громадян відсутні.

Як повідомляв "Апостроф", 5 червня в Актобе під час антитерористичної операції ліквідували чотирьох злочинців і ще сімох затримали.