RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Крайні заходи: розвідка дізналася, як РФ усуває недостачу бойовиків на Донбасі

У зв'язку з браком бажаючих серед жителів окупованих територій Донецької та Луганської областей воювати на боці бойовиків на сьогодні спостерігається низький рівень укомплектованості окремих бойових підрозділів і частин російських окупаційних військ, який становить близько 50%.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

"Для вирішення цієї проблеми командування 1 армійського корпусу посилило роботу з керівниками “військових комісаріатів” так званої “ДНР”. 5 червня ц.р. командувач 1 армійського корпусу генерал-майор Валерій Асапов провів позачергову нараду з підпорядкованими військовими комісарами", - йдеться в повідомленні.

У підсумку одним із шляхів вирішення проблеми комплектування російських окупаційних військ за спеціальностями "снайпер" стала підготовка і залучення до такої діяльності жінок, які відбувають покарання у Сніжнянській жіночій виправній колонії № 127 (Донецька область). За наявними даними, відповідну роботу проводять інструктори Збройних сил Росії.

Як повідомляв "Апостроф", начальник Головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін розповів про те, як у в'язницях окупованого бойовиками Донбасу принижують і б'ють ув'язнених.