RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На Донбасі знайшли тіла двох воїнів Путіна: опубліковані фото

Поблизу селища Кримське у Луганській області пошукова місія Збройних сил України "Евакуація 200" знайшла залишки тіл двох військових.

Про знахідку повідомляє "Громадське ТБ".

За даними ЗМІ, поховання було знайдено завдяки встановленій на місці поховання табличці з ім'ям загиблого і роком народження і смерті. На табличці написано "Широлапов Сергій Миколайович 09.02.1971-19.02.2015. Позначку підписали "Ополчення Новоросії".

"Знайдено ще одне невраховане поховання. Проводимо заходи з вилученням останків, щоб відправити їх на подальшу експертизу" – сказав координатор пошукового проекту Михайло Котилевський.

В одного із загиблих на фрагменті одягу залишився шеврон "Росія - збройні сили". Імовірно, обидва загиблих - громадяни України. Ім'я другого - Гроза Володимир Михайлович.

Повідомляється, що залишки тіл будуть спрямовані в Сіверодонецький морг на експертизу.

Будуть відібрані фрагменти для проведення ДНК-тесту. Потім пошуковики будуть шукати можливість зв'язатися з родичами загиблих для передачі тел.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров підказав, де шукати трупи солдатів РФ, загиблих на Донбасі.