RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Розвідка дізналася про створення Путіним нової структури бойовиків на Донбасі

Українська розвідка дізналася про формування Росією так званої служби прикордонної охорони “міністерства державної безпеки" ДНР на окупованому Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

"В даний час Російська Федерація продовжує активні заходи щодо формування нових структур "силових відомств" самопроголошених республік. Зокрема, йде процес створення так званої служби прикордонної охорони "міністерства державної безпеки ДНР". Встановлено, що керівництво і підрозділи новосформованої служби будуть розміщуватись за адресою: м. Луганськ, провулок Мирний 21", - інформує розвідка.

"За попередніми даними чисельність співробітників цієї структури складе близько 5 тисяч осіб. Разом з тим, однією з основних завдань підрозділів служби буде ведення активних бойових дій в безпосередній близькості від лінії розмежування", - додають в ГУР.

Як повідомляв "Апостроф", українська розвідка дізналася про прибуття на територію окупованої бойовиками Луганської області російського спеціального загону швидкого реагування "Рись", який входить до складу військ Національної гвардії РФ.