RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

День бабака: волонтер розбурхав мережу висловлюванням про втрати сил АТО на Донбасі

Український активіст і волонтер Роман Донік викликав ажіотаж у мережі постом про реакцію влади та суспільства, яка повторюється по колу, на свіжі втрати українських військовослужбовців в ході боїв в зоні АТО.

Донік опублікував пост у своєму Facebook.

"Зараз я скажу дуже непопулярну річ. Але ймовірність такого розвитку подій приблизно 90%. Завтра роздруківки про істерицу про нібито 40-50-60 поранених і 4-8-12 загиблих правосеків на шахті Бутівка, ляжуть на стіл міністру оборони Полтораку, а переклади на англійську мову з позначками червоним маркером комусь з високооплачуваних ОБСЄшників. Полторак призначить розслідування і відправить до 128 бригаду ВСПшников. Покарає комбрига. Тому що на шахті повинні були бути тільки ВСУ. ОБСЄшники підготують рапорт, що Україна не виконує Мінські угоди і добробати досі не вийшли з лінії розмежування", - ділиться прогнозами волонтер.

"Шахта - це зона відповідальності ВСУ. А конкретно 128 бригади. Через тиждень ці ж люди які сьогодні матюками криють мене, будуть крити злочину владу, яка наказала не пускати добровольців на передову. Проблема в тому, що ми все це вже проходили. І висновки зробили", - резюмує Донік.

Зазначимо, що всього за годину з моменту публікації текст волонтера набрав понад 400 лайків і близько 40 репостов.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні волонтери Ілля Лисенко і Тетяна Чудновець розповіли про велику кількість убитих і поранених українських військовослужбовців в ході боїв на окупованому Донбасі минулої ночі.