RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Обстріл шахти "Бутівка": волонтер висказався по паніці навколо великих втрат сил АТО

Український активіст і волонтер Роман Донік закликав українців не сіяти паніку навколо свіжих втрат українських військовослужбовців в ході боїв в зоні АТО і не драматизувати ситуацію навколо шахти "Бутівка" на окупованому Донбасі.

Про це Донік написав у своєму Facebook.

"Я тут другий день жахи читаю про позаминулому вечорі на Погоди. І не можу збагнути, звідки взялися піхотні атаки на шахту, які нібито хтось відбивав замість нібито втекли ВСУшников? Та не було піхотних атак. І ВСУшники нікуди не тікали. Потрібно бути ідіотом щоб під обстрілом втікати кудись. Звідки взявся командир ВСУшників поранений в руку і кричащий - забирайте мене, я не можу ходити, якщо командир роти знаходиться в Бутовці, живий здоровий і неушкоджений", - дивується волонтер.

"А ще, ВСУшникам вже починають пред'являти. що через них загинули правосеки. Від прямого попадання і навіть декількох ніхто не застрахований. І практично жодне укріплення не витримає кілька прямих. Але от все інше, що почало відбуватися після цього, викликає, м'яко кажучи, подив. Ось це все, хе*ня хлопці. Так не можна", - пише Донік.

Як повідомляв "Апостроф", Донік викликав ажіотаж у мережі постом про одноманітну реакцію влади і суспільства на свіжі втрати українських військовослужбовців в ході боїв в зоні АТО,