RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Обстріл шахти "Бутівка": "Правий сектор" показав фото загиблих бійців

Командир українського Добровольчого корпусу "Правий сектор" Андрій Стемпіцький опублікував фотографії бійців, які, як він стверджує, загинули в результаті обстрілу проросійськими бойовиками позицій сил АТО в районі шахти "Бутівка" Донецької області.

Про це Стемпіцький повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Вічна Слава і Честь Воїнам ДУК ПС! Дивіться на цих хлопців всі ті, хто сьогодні розповідав, що ніхто не загинув, що це все фейк, брехня та незрозумілі ігри. Олександре Мотузянику, дивись. Представники МО, хто писав заяви, що ніхто не загинув - дивіться. Журналісти, які свідомо, за вказівкою зверху, не подавали інформацію або замовчували її - дивіться. І хай їхні обличчя стоять у вас перед очима, як нагадування, що є речі важливіші, ніж гроші та посади".

Нагадаємо, українські журналісти повідомили загибель 7-ми і поранення 7-ти українських солдатів після обстрілу бойовиків на Донбасі у ніч на 12 червня.

Як повідомляв "Апостроф", в Міноборони України спростували ці дані про вбитих бійців ВСУ на Донбасі, но підтвердили, що 15 українських солдатів отримали поранення в результаті обстрілу в ніч на 12 червня.