RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Опальний ватажок ДНР розкрив причини скорочення Путіним фінансування ДНР

Ватажок батальйону бойовиків так званої ДНР "Схід" Олександр Ходаківський розповів про те, що влада РФ вирішила скоротити фінансування терористів на окупованому Донбасі через тотальну корумпованість ватажків бойовиків.

Про це Ходаковський заявив в ефірі Громадського радіо Донбасу.

"Ми отримали всебічну допомогу з боку Росії, і ця допомога і допомогла і допомагає нам вижити. Але потім, як заявляє вже не перший раз сам Захарченко, влада стала відірваною від народу, влада стала корупційною, відповідно почали розвиватися не просто паростки. А вже ціле бобове дерево за одну ніч виросло до такої міри, що вже навіть старшому братові важко з цими питаннями боротися", - говорить Ходаковський.

"Коли стало зрозуміло, що у нас є потенціал свій власний, але цей потенціал йде цій корумпованої влади на кишеню, то відповідно люди почали задаватися питанням: почекайте, ми, з боку Росії, надаємо всебічну допомогу, а у вас є власний ресурс, який ви розтягуєте, розпилюєте, а ми повинні напружувати свою економіку, позбавляти чогось росіян для того щоб що робити, допомагати вам багатіти? І з часом, обсяги допомоги почали скорочуватися", - пояснює ватажок батальйону бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", Ходаковський назвав похвалянням заяви ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченко про розширення так званої ДНР до кордонів Донецької області.