RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Стало відомо про новий інцидент з фанами з РФ і поліцією: у мережі ажіотаж

Поліція Франції приїхала з перевіркою до готелю, де на час футбольного чемпіонату Євро-2016 оселилися російські вболівальники, які, можливо, брали участь у сутичках між росіянами та англійцями в Марселі.

Про це повідомив голова Всеросійського об'єднання вболівальників (ВОБ) Олександр Шпригін у своєму Twitter.

"До готелю, де проживає ВОБ, приїжджали 40 поліцейських з автоматами, вривалися в кімнати, переписали документи, всіх отфотографували", — заявив Шпригін.

Новина з цією подією викликала широке обговорення на російському сайті Lenta.ru.

"А як все добре починалося: приїхали до Європи такі круті, побили англійських пенсіонерів. А тепер ось і відповідь тримати. Зараз усім у закордонних паспортах поставлять штамп "за поребрик" і на батьківщину. Шишки збирати і матрьошки з балалайками клеяти. Обама окаянний науськал Європу мирних росіян ображати", - коментує Олена Воложняк.

"Після Куршавеля повинно бути зрозуміло, що французи вміють справлятися з особливостями російського відпочинку", - зазначив Олександр Петров.

"По всіх каналах у новинах хуліганів-уболівальників показали в дуже негативному світлі, та й Мутко зажадав їх покарати. Походу, після повернення до Росії їх чекає "теплий" прийом в СК", - вважає Синій плющ.

"Наші звичайно даремно полізли в бійку, та ще й на стадіоні. Власне, в цьому і є їхня вина. Але те, що їх спровокували, - це факт", - пише Андрій Нікітчук.

"Російські вболівальники - вони офіцери ГРУ у відпустках?" - цікавиться Анархіст Синдикаліст.

"Думаю, що розпалені горілкою мізки тих і інших тільки і чекали якогось приводу. З вихованням нині проблеми all over the World", - підкреслив konstantin shmelkov.

"Тут, у Росії давно б вигнали за подібні безчинства... А ці толерантні французи візити ввічливості в номери все ще роблять...", - написала Зося Юсупова.

Як повідомляв "Апостроф", унаслідок сутичок російських та англійських уболівальників в Марселі постраждали 16 осіб.