RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Під Харковом сталося страшне ПП через блискавку

У селі Варварівка Харківської області блискавка вдарила в подвір'ї, де грали діти, одна дитина загинула, ще одна госпіталізована.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Повідомляється, що в результаті удару блискавки загинув 12-річний хлопчик, друга дитина, його ровесник, госпіталізований,

"Близько 15.00 четверо дітей грали у дворі приватного домоволодіння. Бабуся почула грім, вийшла на вулицю і побачила двох лежачих хлопців. Обидва 12 років. Її онук, який приїхав з Харкова на канікули, помер на місці. Другого хлопчика, сусідського, доставили в лікарню. Порушено справу за фактом нещасного випадку", — розповіло джерело.

У відділі комунікацій ГУ Нацполиции України в Харківській області підтвердили інформацію про загибель дитини в результаті удару блискавки і госпіталізації другого, проте подробиць не повідомили, пообіцявши це зробити потім.

Як повідомляв "Апостроф", в червні минулого року щонайменше 33 людини постраждали від двох ударів блискавки на популярному європейському рок-фестивалі Rock am Ring в німецькому Рейнланд-Пфальці.