RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Херсоні поставили на місце сепаратиста-путінця: опубліковані фото

У Херсоні жорстко поставили на місце сепаратиста, якого обурив прапор України на лобовому склі маршрутного таксі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала мешканка Херсона Оксана Погомій.

За її словами, інцидент стався вранці, коли вона їхала на роботу в переповненому автобусі.

"Сьогодні їхала на роботу в маршрутці №6 - на лобовому склі прапор України. 9:00 ранку – маршрутка повна людей. Це мурло сідає поруч з водієм і починає верещати на всю маршрутку, що це Америка у всьому винна, і ми з Росією брати навік. Водій осадив його. Я промовчала. Але коли ця сволота на всю маршрутку заявила, що він за Путіна і який він молодець, моя толерантність закінчилася!" – написала користувач.

"Звичайно, він одразу дав задній хід, сказав, що мені почулося. Але оскільки він навмисно віщав на всю маршрутку, почутися мені не могло. Пообіцяла здати його в СБУ – заткнувся. Фото додається", - йдеться в тексті.

Жінка вважає, що йдеться про навмисну провокацію.

"Ну, і може, годі толерантничати? Вважаю, що спеціально провокатор їхав – промовчить народ, отже, хтось мовчки підтримує, а іншим плювати. А потім прапорами на площі почнуть махати, б*яді! Взбісив-с*ка!" – емоційно резюмує Оксана Погомій.

Як повідомляв "Апостроф", кілька місяців тому в Дніпропетровську активісти затримали, а потім розмалювали у синій колір чоловіка-сепаратиста, який фарбою з балончика писав на стіні слово "Росія" і вже зобразив свастику, яка, на його думку, повинна була символізувати українську владу.