RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Волонтери розсекретили нові докази вторгнення військ Путіна на Донбас

Волонтери міжнародного співтовариства Inform Napalm в ході проведення розвідки відкритих джерел опублікували нові відеозаписи, які свідчать про вторгнення військ Російської Федерації в Україну в 2014 році.

Відповідні відеозаписи були опубліковані групою InformNapalm.

"У квітні 2014 року на території населеного пункту Сніжне Донецької області були зафіксовані російські бронетранспортери, які числилися штатною технікою 11-ї окремої інженерної бригади (Каменськ-Шахтинський, Ростовська область, Південний військовий округ)", - інформують у співтоваристві.

"Наступне відео зроблено того самого дня. Щоб підтвердити це припущення, ми порівняли деякі кадри з обох відео, на яких на одній і тій самій техніці знаходяться одні і ті самі люди. Також слід звернути увагу на форму одягу, екіпіровку та виправку людей на БТР – це очевидно не місцеві шахтарі в гумових чоботях і пластикових захисних касках", – заявили волонтери.

Як повідомляв "Апостроф", волонтери оприлюднили докази присутності на окупованій території України російських військовослужбовців 15-ї окремої мотострілкової бригади миротворчих сил РФ.