RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Розвідка дізналася про свіжі втрати воїнів Путіна на Донбасі

Українська розвідка оприлюднила відомості про великі втрати, які понесли за останні два дні прибули на окупований Донбас для війни в рядах бойовиків російські військовослужбовці.

Про це повідомляють на сторінці Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України в Facebook.

"Зафіксовані чергові втрати особового складу з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 17 червня в лікарні №1 і №2 н. п. Макіївка з району н. п. Ясинувата доставлені шестеро поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) і 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК; 18 червня загинуло п'ятеро і поранено троє військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) і 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК, а також 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК", - інформує розвідка.

"З метою приховування разі загибелі прапорщика Клипного Ігоря Анатолійовича, 14.06.70 р. н., командуванням 3 омсбр прийнято рішення про звільнення даного військовослужбовця з військової частини "попереднім числом", а також оформлення його як цивільної особи у лікарні н. п. Горлівка", - діляться інформацією в ГУР.

Як повідомляв "Апостроф", втрати бойовиків і російських військових на Донбасі у травні цього року становлять 180 осіб загиблих і близько 190 поранених. При цьому 80 загиблих і 70 поранених є громадянами Росії, з яких понад 30 загиблих — кадрові російські військовослужбовці, в основному з підрозділів спеціального призначення.