RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Спецоперація поліцейських в Маріуполі: з'явилися нові подробиці

Поліцейським Маріуполя вдалося умовити здатися озброєного чоловіка, який поранив поліцейського, кинувши гранату в правоохоронців.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполиции України в Донецькій області.

53-річний чоловік утримував в квартирі свою дружину, але в результаті поліцейським вдалося умовити його відпустити жінку, а потім і здатися самому.

"Ми підійшли до дверей, де розмовляли з даним громадянином, умовляючи його, щоб він здав зброю, відпустив свою дружину і сам здався. Кілька годин ми з ним розмовляли, він все-таки відпустив дружину, а сам залишився в квартирі. В подальшому нами було зроблено перехід від під'їзду до вікна, де він побачив, що ми без спецзасобів, без зброї і почав переговори з нами. Артем Кисько (начальник кримінальної поліції ГУНП Донецької області — ред.) зайшов всередину квартири, де вів безпосередньо з ним переговори. А ми з Сергієм Колесником (заступник начальника ГУНП в Донецькій області — ред.) перебували під вікном і теж вели переговори", — розповів учасник переговорної групи заступник начальника ГУНП в Донецькій області Сергій Матвійчук.

Також у поліції зазначили, що під час того, як Артем Кисько знаходився в квартирі і вів переговори з правопорушником, у останнього при собі була граната, приведена в бойову готовність.

Поранений під час спецоперації поліцейський госпіталізований, його життя знаходиться поза небезпекою.

Як повідомляв "Апостроф", на початку червня в центрі Києва, на Андріївському узвозі, помітили підозрілих озброєних людей без розпізнавальних знаків, які здійснюють перевірку городян.