RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Війна на Донбасі: з'явилися нові дані щодо втрат сил АТО

Стало відомо про загибель в зоні проведення АТО двох українських військових.

Про це з посиланням на повідомлення в соцмережі написав у своєму Facebook український журналіст Олександр Аргат.

"Військові пишуть в твіттері про двох загиблих. На жаль... Така плата за наше звичне життя. думуєшся в це і якось тверезієш. Двоє загиблих. Оскільки вже 19.06, то, мабуть, про них офіційно повідомлять вже в понеділок.", - написав він.

У свою чергу представник прес-центру АТО, майор Сергій Жмурко підтвердив "Апострофу" втрати українських військових під Водяним.

"Так, на жаль, у нас є втрати після бою під Водяним", - сказав він, коментуючи дані, опубліковані радником голови МВС Зоряном Шкіряком напередодні ввечері.

За словами Жмурко, на даний момент достовірно відомо, що бойовики вели вогонь по позиціях сил АТО біля Водяного з великокаліберних кулеметів і гранатометів. Інформація про застосування артилерії і мінометів уточнюється.

На уточнююче запитання про кількість загиблих бійців Жмурко відмовився називати точні цифри. При цьому він зазначив, що з цього приводу прес-центром АТО буде проведений брифінг.

Як повідомляв "Апостроф", радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив ввечері 18 червня про бої сил АТО з російськими військовими в селищі Водяне, що знаходиться на відстані близько 7 км від східної межі Маріуполя.