RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Авакова опублікували нові фото наслідків обстрілу бойовиками Красногорівки

У мережі з'явилися нові фотографії наслідків обстрілу бойовиками житлового району в місті Красногорівка Мар'їнського району Донецької області.

Знімки опублікував 22 червня на своїй сторінці в Facebook начальник Головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"На околиці Красногорівки є багатоповерховий будинок. Зі слів місцевих жителів, перший його обстріл бойовики так званої "ДНР" виробили 13 липня 2014 року. У місті його порівнюють з "Брестською фортецею". Тільки та оборона тривала 32 дні, а жителі Красногорівки, особливо ті, хто живуть поруч з цим будинком, вже під обстрілом 710 днів", - написав Аброськін.

"Сьогодні оглядав наслідки останнього обстрілу міста бойовиками "ДНР". Снаряди прилетіли практично в центр Красногорівки, в багатоповерховий житловий будинок на Суворова, де продовжують жити люди, а поблизу працюють школа та дитячий садок... Спілкувався з місцевими жителями. Зараз в Красногорівці продовжують жити близько 3 тисяч осіб. Жодне з підприємств не працює. Люди живуть за рахунок соцвиплат, гуманітарної допомоги та періодичних заробітків. Настрої в місті різні. Але бажання у всіх спільне - припинення обстрілів і швидке настання миру", - зазначив начальник поліції.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися відео, на яких показані наслідки обстрілу бойовиками Красногорівки в ніч на 15 червня.