RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Конотопі побили українського політика: опубліковані фото

У Конотопі в ніч 22 червня скоєно замах на депутата Сумської обласної ради, лідера фракції ВО "Свобода" Сергія Демеху.

Про це повідомляє прес-служба Сумської обласної організації партії.

Зазначається, що напад на "свободівця" стався 22 червня близько 23:30 біля під'їзду його будинку. Після того, як Демеха припаркував машину і попрямував до під'їзду, кілька невідомих молодиків з металевими прутами перегородили йому шлях і почали бити, намагаючись потрапити в голову.

Нині депутат перебуває в місцевій лікарні Конотопа. Фізичний стан "свободівця" середньої тяжкості: у нього розсічена шкіра голови і зафіксовані численні побої на тілі. На місці злочину працюють правоохоронці та експерти-криміналісти.

Фото: прес-служби ВО "Свобода"

Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Сумській області, вночі на пульт "102" від чергової медсестри приймального відділення Конотопської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що в хірургічне відділення з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, забійна рана голови, садна на спині і лівій руці" госпіталізовано депутата Сумської облради.

Як повідомляв "Апостроф", у місті Каховка Херсонської області невідомі побили депутата місцевої міськради, члена партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" (БПП) Ігоря Хоминця.