RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Маріуполі сталася ДТП з великою кількістю постраждалих: опубліковані фото

У Маріуполі о 07:37 ранку 23 червня на перетині вулиць Купріна і Митрополитської зіткнулися маршрутка, легковик та вантажна фура.

Про це повідомляє "0629" з посиланням на слова очевидців.

За даними медиків, у ДТП постраждало 16 осіб, серед яких 7 отримали легкі травми і після огляду та надання медичної допомоги залишені на місці аварії. 9 осіб було госпіталізовано в міські лікарні. Дітей серед постраждалих немає.

Основні травми, отримані людьми, – струси головного мозку, черепно-мозкові травми, забиття тіла, обличчя, грудної клітки, переломи рук і щелепи. Водії всіх трьох авто не постраждали.

За словами очевидців, маршрутка №153 повертала з Митрополитської та не захотіла поступитися дорогою фурі, яка рухалася головною вулицею Купріна. Водій вантажівки спробував уникнути аварії. У результаті йому вдалося уникнути лобового зіткнення - фура вдарила маршрутку збоку. Однак відбулося ще одне зіткнення - рейсовий автобус "Маріуполь-Лугове" вдарив маршрутку в лоб.

У патрульній поліції зазначили, що світлофор на цьому перехресті працював у режимі жовтого миготливого світла, тобто фактично перехрестя було нерегульованим. Маршрутка, яка рухалася по другорядній дорозі, не захотіла звільняти дорогу транспортним засобам, які рухалися по головній. Це і стало причиною ДТП.

Як повідомляв "Апостроф", у Маріуполі в ніч на 30 травня в ДТП потрапив Юрій Зозуля, який у листопаді минулого року був призначений начальником патрульної поліції Києва.