RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві влаштували бізнес-розборки з перестрілкою

У поліції повідомили про те, що вночі у Святошинському районі Києва сталася перестрілка, внаслідок якої три людини отримали поранення.

Про це написала прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора близько опівночі поліція отримала повідомлення про те, що на вулиці Пшеничній у Святошинському районі чутно постріли. Коли на місце події виїхала слідчо-оперативна група, з'ясувалося, що за вказаною адресою зареєстровано два суспільства, між якими триває конфлікт щодо права власності. Близько 23:40 на територію двома автомобілями приїхала група осіб (кількість встановлюється). Стався конфлікт, а потім стрілянина", — повідомила речник поліції.

"У результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення в шию і в пах і праве плече відповідно, ще один — травми тіла. Всі вони перебувають у лікарні, їм надають необхідну медичну допомогу. На момент приїзду правоохоронців учасники інциденту втекли з місця події", — розповіла Блищик.

За її словами, поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За цим фактом здійснюється розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", у ніч на 22 червня в Києві співробітники патрульної поліції влаштували погоню за п'яним водієм позашляховика Range Rover, який виявився співробітником Подільського відділу поліції.

У центрі Києва 14 червня о 20:50 на перехресті вулиць Петлюри та Саксаганського стався вибух при спробі пограбування обмінника.