RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

В ОБСЄ показали зброю, якою бойовики ДНР збили їхній безпілотник: опубліковані фото

Заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг заявив, що безпілотник СММ перед падінням на окупованій бойовиками території Донецької області зафіксував озброєння, з якого його збили.

Про це повідомляє український сайт ЛІГА.net.

Як сказав Хуг, йдеться про безпілотник, який був збитий 27 травня в районі окупованого селища Озерянівка, яке контролюється бойовиками ДНР. Заступник голови СММ ОБСЄ підкреслив, що збили безпілотник за допомогою ракети, яка була випущена з самохідного зенітно-ракетного комплексу Стріла-10.

Також в ОБСЄ показали зняту безпілотником 14 червня фотографію, на якій в селі Андріївка Донецької області розташовані заховані автоматизовані станції перешкод Р-330Ж Житель.

Інший безпілотник зафіксував російський ЗРК Оса в районі селища Коросунь Донецької області.

"У цій зоні ми втратили безпілотник після того, як був нанесений удар по його хвостовій частині. Люди на місцях зі стрілецької зброї стріляють в наші БПЛА", - сказав Хуг.

Крім цього, він показав два фото, на одному з яких, за словами Хуга, українські солдати стріляють по безпілотнику СММ, на другому вогонь вже ведуть бойовики ДНР.

Як повідомляв "Апостроф", безпілотник ОБСЄ зафіксував на відео обстріли бойовиками з важкої артилерії Авдіївки Донецької області.