RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: опубліковані фото наслідків боїв під Авдіївкою

У мережі з'явилися фотографії, на яких зафіксовані наслідки боїв сил АТО з бойовиками в ніч на 26 червня в промзоні населеного пункту Авдіївка Донецької області.

Знімки опубліковані на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" у Facebook.

Відзначається, що бойовики застосовували 120-мм міномети. Однак, отримавши у відповідь вогонь з боку українських військових, змушені були запросити режим тиші.

"Вони так протягом дня і діяли. Починали стріляти з 82 мм мінометів і періодично запрошували тишу", - зазначили волонтери.

Аналогічна ситуація була в районі Опитного та шахти "Бутівка".

"В районі Мар’їнки вчора відбувся бій. Близько 20:45 ворог розпочав обстріл з з РПГ, СПГ , АГС і стрілецької зброї. До опівночі підключили й 82 та 120 мм міномети. Наші військової припускають, що з того боку заїхали нові бійці і вони пристрілювалися. Трошки невдало, бо наші ймовірно знищили їм БМП. Так що, там новачки повернулись з 200-ми і 300-ми. А вже скільки таких було, ніхто з наших бійців не рахував", - йдеться в повідомленні.

В Зайцевому вночі бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів, мінометів різного калібру і САУ 122мм.

Як повідомляв "Апостроф", фотограф Анатолій Степанов опублікував фотографії українських військовослужбовців, які знаходяться в промисловій зоні населеного пункту Авдіївка Донецької області.