RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Весілля на Рівненщині перетворилося на масове заворушення: опубліковані фото і відео

У селищі Вараш Рівненської області святкування весілля переросло в масову бійку зі стріляниною.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції (ГУНП) в Рівненській області.

"Слідчо-оперативна група встановила, що під час гулянки на весіллі між жителями села Воронки Володимирецького району та місцевими жителями виник конфлікт. Його учасники продовжили з'ясовувати стосунки на вулиці, влаштувавши бійку", - інформують у поліції.

"Частина з них увійшла до приміщення закладу та забарикадувала двері, а інша продовжила бійку на вулиці. На місце події були направлені три екіпажі полку спецпризначення Дніпро-1, які і припинили бійку", - зазначили в ГУНП.

Повідомляється, що при цьому в результаті зіткнення учасники заворушень перевернули позашляховик Mersedez E 320, який був припаркований біля розважального закладу.

Крім того, з місця події вилучені гільзи від травматичного пістолета.

"Поліцейські відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють обставини події та всіх осіб учасників бійки", - додали в Нацполіції.

Також у мережі опублікували відео з місця побоїща в Рівненській області.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у Львові співробітники патрульної служби затримали 16 осіб за підозрою в участі в масовій бійці із застосуванням холодної зброї.