RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бій під Дебальцеве: у Росії заявляють про значні втрати сил АТО

Один з російських кураторів бойовиків самопроголошеної ДНР Олександр Жучковський заявив про те, що сьогодні сили сили АТО нібито понесли великі втрати в ході сьогоднішніх боїв під Дебальцеве Донецької області.

Про це Жучковський написав у своєму Facebook.

"Просять прокоментувати, що було сьогодні під Дебальцеве. Під Дебальцеве сьогодні було багато мертвих українців. Дуже багато мертвих українців. Всього вам доброго", - хизується куратор бойовиків.

Як повідомляє сепаратистський сайт ДАН, посилаючись на так зване "міноборони" ДНР, підрозділи ЗСУ нібито залишили позиції біля села Логвиново під Дебальцеве, які вони зайняли сьогодні вранці.

"Українські силовики відступили з захоплених вранці позицій і покинули територію, яка залишається під контролем республіканських сил. ЗСУ вважають свої втрати, загиблих в числі наших військовослужбовців немає. Ні один метр нашої землі не буде відданий противнику", - повідомляють у сепаратистів.

Як повідомляв "Апостроф", у групі "Інформаційні війська України", створеній при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця, дали пояснення з приводу великого бою під Дебальцеве Донецької області, в результаті якого терористи втратили цілий взвод.

Раніше журналіст розповів подробиці невдалої атаки бойовиків на позиції сил АТО 29 червня під Дебальцеве.