RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Стало відомо про смертельний інцидент зі стріляниною в Днипре: опубліковані фото

У центрі Дніпра 30 червня близько опівночі в результаті стрілянини постраждали дві людини, одна з яких, 31-річний чоловік, не приходячи до тями, помер у лікарні від отриманого поранення.

Інший чоловік 1989 року народження з вогнепальним пораненням стегна і передньої черевної стінки самостійно звернувся до міської лікарні та розповів правоохоронцям деталі події, передає прес-служба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

З'ясувалося, що обидва постраждалих отримали травми в один і той самий час, в одному і тому самому місці - близько 23:40 на вулиці Миронова. За словами свідків, обидва чоловіки були поранені в результаті конфлікту між двома групами людей.

В результаті поліція затримала місцевого мешканця 1989 року народження, якому буде вручено повідомлення про підозру.

"З місця події вилучено чотири гільзи. Знаряддя злочину - гладкоствольна мисливська рушниця "САЙГА 20С" калібру 20 мм вилучена та направлена на експертизу", - розповіли в поліції.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Винним загрожує позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові вранці 23 червня біля одного з розважальних комплексів в Олексіївському лугопарку стався конфлікт між співробітниками поліції і відпочиваючими, в ході якого правоохоронці застосували травматичну зброю.