RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві продають російські військові іграшки: в мережі скандалять

У мережі виник скандал навколо фотографій дитячих іграшок з російською символікою і забороненою "георгіївською" стрічкою, які продаються у київському магазині "Дитячий світ" біля станції метро "Дарниця".

Фотографії опублікував український журналіст Орест Сохар у своєму Facebook.

"Красива іграшка-годинник. Знято не в Москві і не в Донецьку, а в Києві, у славнозвісному дитячому світі в Дарниці. На 4-му поверсі. Що в голові у цих людей, які працюють у цьому відділі, - грім їх знає. Можливо, вони вважають, що всі діти рівні, і діти вати, які сховалися від війни в Києві, теж повинні отримати жменю "духовності", тобто рідних "скрепів", - обурюється Сохар.

""Така "Така турбота про "вату" зацікавила, і я й зайшов на сайт магазину. То там не тільки "духовні скріпи" у вигляді російських храмів і палаців, але і арсенал важкої техніки, яку терористи повинні були давно відвести по той бік лінії розмежування: танки, вертольоти тощо. Бля*а, ще не вистачає "вєжлівих людєй - асвабадітєлєй Крима" і олов'яних "апалчєнцев". Хоча, підозрюю, вони там є, просто продають лише спецталонами... Якщо у дирекції магазину мізків немає, то чи бодай є влада у цій країні???" - вигукує журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський поет Андрій Орлов (Орлуша) розповів про дитячі майданчики в Росії, виконані в мілітаристському стилі, які створюють войовничу атмосферу навіть серед дітей.