RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Стало відомо про ДТП з депутатом Ради: опублікованi фото

Біля м. Ізюм Харківської області трапилось ДТП за участю народного депутата Олега Барни.

Про це сам Барна написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні о 3:00 ночі перед м. Iзюм, за 130 км до Харкова, повертаючись із зони АТО, потрапили в ДТП на блокпосту, в'їхавши в бетонні блоки, прикриті автогумою, якими наполовину перегородили дорогу і повністю перекрили смугу, по якій ми їхали. Відсутність попереджувальних і світлових знаків, ще й посилена туманом, не давала шансу уникнути зіткнення і зробила свою справу. Постраждав міцний позашляховик товариша, а нам удар послабили подушки безпеки, обійшлися синцями і подряпинами", — повідомив нардеп.

"Прибігли представники поліції, тільки й сказали, що ми не перші, хто в'їхав в бетонну огорожу. Цікаво, хоч після цього випадку будуть поставлені заздалегідь, перед блоками, необхідні попереджувальні світлові знаки, які допоможуть попередити водія про те, що смуга, за якою він їде, повністю перегороджена бетонними блоками, перед якими поставили ще й чорну гуму, яка зливається з похмурим кольором ночі", — обурюється Барна.

"Це просто "звездець", друзі, тому що якщо на передку не вбили, то на дорозі убитися можна через халатність та непрофесіоналізм чиновників, яких для профілактики потрібно відправити на курси в АТО, на передову, для виховання в них елементарної поваги до свого народу, відповідальності до своїх обов'язків, виховання гідності до своєї посади і звання. Ось таке реформування "на асфальті", — скаржиться депутат.

Фото з Facebook Олега Барни

Як повідомляв "Апостроф", у Донецькій області в ДТП загинув голова Великоновосілківської військово-цивільної адміністрації Віктор Красєха.

У Києві вранці 17 травня на Саперно-Слобідській вулиці сталося велике ДТП за участю "Хонди", що належить народному депутату, раднику голови МВС Антону Геращенку.