RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В ЄС відбулися сутички з-за путінських байкерів: опубліковано відео

Члени пропутінського мотоклубу "Нічні вовки", яким заборонений в'їзд на територію ряду країн Європейського союзу, стали причиною зіткнень в Болгарії.

Про це повідомляє "Новините" з посиланням на БНР.

Зіткнення між прихильниками і супротивниками приїзду байкерів з одіозного російського мотоклубу "Нічні вовки" відбулися в Софії, столиці Болгарії. Дві людини були затримані поліцією.

Противники приїзду російських байкерів зібралися перед входом в храм-пам'ятник "Св. Олександр Невський". Вони заявляли, що "у вільній європейській Болгарії не потрібні зелені путінські чоловічки і "Нічні вовки". Весь світ знає, що вони зробили в Криму. Тут вільна Болгарія, говорили активісти. Вони також вимагали відставки прем'єр-міністра Бойко Борисова і міністра внутрішніх справ Румяни Бичваровой, які "зробили з Болгарії російську губернію".

На площу також прийшли прихильники Росії. Коли групи опинилися в безпосередній близькості один від одного, почалися сутички. Поліція вдалося розвести групи людей і виставити між ними кордон силовиків.

Як повідомляв "Апостроф", у травні члени пропутінського мотоклубу "Нічні вовки" проникли на територію Чехії без мотоциклів, позичивши їх уже на місці у місцевих байкерів.