RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Загибель полковника Путіна на Донбасі: волонтер вказав на цікаві факти

Український волонтер Роман Синіцин розповів про садистські схильності вбитого сьогодні на Донбасі командира бойовиків, російського полкованика Олександра Бушуєва з позивним "Зоря".

Про це Синіцин написав у своєму Facebook.

"Знайомтеся - це Олександр Бушуєв (позивний Зоря). Комбриг 7-ї бригади (1 "армійського корпусу") діри. Полковник ЗС РФ. До прибуття на тимчасово окуповані території України полковник А. Бушуєв проходив службу на командних посадах у Повітряно-десантних військах ЗС РФ: командир батальйону і начальник штабу - перший заступник командира 83 окремої десантно-штурмової бригади (в / ч 71 289, м Уссурійськ, Приморський край, Росія)", - повідомляє волонтер.

"Пару днів тому бригада Олександра понесла серйозні втрати в живій силі і техніці на Дебальцівському напрямку. Але це вже інша історія. Бушуєв відомий тим, що у себе в бригаді організував хор в протигазах, в дірі навіть була хвиля негодування з цього приводу В квітні у нього стався серйозний "нервовий зрив", який вилився в п'яні пострілушки, поранених і отпи*джених підлеглих і серйозні розбірки в середовищі бойовиків і їх російських кураторів", - ділиться цікавими подробицями Синіцин.

"Сьогодні Олександр "Зоря" задвухсотився. Якимось дивним чином. Кажуть чи-то серце підвело комбріга, чи-то на фугасі під Харцизькому підірвався ) З чим ми його і вітаємо. Земля скловатою, тварюка", - резюмував волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", 24 червня в окупованому Донецьку було скоєно замах на бойовика Арсенія Павлова, відомого під позивним "Моторола".

Колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор Гіркін (Стрілков) 30 червня повідомив про замах на бойовика з позивним "Мачете".